Porsesnaps (Blade)
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
|
|
Pluk en eller to håndfulde blade fra Porsen. Kom dem i en neutral snaps som for eksempel Brøndums Snaps eller Svendborg Akvavit. Lad dem trække to til tre døgn. Bladene filtreres fra. Porsen kan plukkes hele sommeren.
|
|
Opskriften er vist 37686 gange,
og udskrevet 644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Gunhild Nielsen - 2011-09-22 16:04:55 Når jeg laver Porse snaps så er det på tørret blade og jeg lader den trække i ca. 14 dage, derefter kommer den gennem et kaffefilter. Porsesnapsen vinder ved en lagring på ca. 2-3 mdr. så er den drikkeklar, men den skal jo også tyndes godt op jeg bruger ca. 1del porse esens til 7-8 dele neutral snaps så er den rigtig god. Jeg er en nyder af smagen og ikke af virkningen. anonym - 2007-10-19 20:10:58 Blir svært god ved lagring Lars E. Brath - 2005-01-01 01:01:01 Husk at søde snapsen med få ml. glyserin, desuden må den gerne trække op til 7 dage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne