Porsesnaps (Blade)

Porsesnaps (Blade), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1-2 håndfulde porseblade
 Brøndums Snaps eller Svendborg Akvavit
 
Opskrift:
Pluk en eller to håndfulde blade fra Porsen. Kom dem i en neutral snaps som for eksempel Brøndums Snaps eller Svendborg Akvavit. Lad dem trække to til tre døgn. Bladene filtreres fra. Porsen kan plukkes hele sommeren.





karakterer:
Opskriften er vist 37686 gange,
og udskrevet 644 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-22 16:04:55
Når jeg laver Porse snaps så er det på tørret blade og jeg lader den trække i ca. 14 dage, derefter kommer den gennem et kaffefilter. Porsesnapsen vinder ved en lagring på ca. 2-3 mdr. så er den drikkeklar, men den skal jo også tyndes godt op jeg bruger ca. 1del porse esens til 7-8 dele neutral snaps så er den rigtig god. Jeg er en nyder af smagen og ikke af virkningen.

  -   2007-10-19 20:10:58
Blir svært god ved lagring

  -   2005-01-01 01:01:01
Husk at søde snapsen med få ml. glyserin, desuden må den gerne trække op til 7 dage.