Porse snaps (rakler)
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
|
|
I april klippes små grene med de halvåbne rakler. Derhjemme ”stryges” raklerne af og puttes i et syltetøjsglas m. vodka. Brug en god håndfuld til en helflaske. Lad den stå en uges tid, si så og du har den smukkeste, gyldne og velsmagende snaps.
|
|
Opskriften er vist 20924 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Fæsted - 2020-04-04 14:25:57 Abkjær mose - Bredebro skydecenter men ellers i lave områder hvor der er birketræet der ikke står alt for tæf anonym - 2016-03-09 15:25:18 Hvor finder jeg den vilde porse her i det sønderjyske anonym - 2011-05-04 20:29:50 En skøn og billig snaps! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne