Porse snaps (rakler)

Porse snaps (rakler), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Porserakler
 vodka
 
Opskrift:
I april klippes små grene med de halvåbne rakler. Derhjemme ”stryges” raklerne af og puttes i et syltetøjsglas m. vodka. Brug en god håndfuld til en helflaske. Lad den stå en uges tid, si så og du har den smukkeste, gyldne og velsmagende snaps.





karakterer:
Opskriften er vist 20844 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-04-04 14:25:57
Abkjær mose - Bredebro skydecenter men ellers i lave områder hvor der er birketræet der ikke står alt for tæf

  -   2016-03-09 15:25:18
Hvor finder jeg den vilde porse her i det sønderjyske

  -   2011-05-04 20:29:50
En skøn og billig snaps!