Hyben snaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : Red : |
|
|
De små vildrosehyben høstes i oktober, skylles, tørres og lægges i glas. Herefter overhældes de med spiritus og trækker i 14 dage. Hybenessensen har en kraftig smag, der godt kan tåle at blive fortyndet en del.
Tips: Det er vigtigt at hyben er fyldmodne da man ellers risikerer at snapsen bliver gelé-agtig på grund af pektin-indholdet i bærret ! |
|
Opskriften er vist 24910 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne