Selleriremoulade med esdragon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt : Red : |
|
|
Rør æggeblommer med eddike og lidt salt og peber. Rør først olien i og dernæst fløden samt friskhakket estragon. Når mayonnaisen er jævn røres den fintrevne selleri i. Denne remoulade er almindeligt tilbehør på franske cafeer når man bestiller en bøf.
|
|
Opskriften er vist 10386 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne