Oksekødgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Colombia Indsendt : |
|
|
Svits oksekødet i olie på alle sider og kom det finthakkede hvidløg og løgskiverne i. Rør det sammen indtil løget er gennemsigtigt.
Kryder det med lidt Triguisar, salt og rør det fortsat. Dæk med vand og lad det koge
indtil kødet er næsten mørt. Kom så yuca-stykkerne, de delte majskolber samt de halverede kartofler i. Lad det hele koge yderligere 20 min. Rør forsigtigt i gryden af og til. Konsistensen af sovsen i gryden skal være hverken for flydende eller for tyk.
Til serveringen kan man vælge at præsentere kødet badet i sovsen i et fad og kartoflerne, majskolber- og yucastykkerne sammen i et andet fad eller det hele blandet sammen direkte fra gryden. Tips: Hvis man har tid og lyst kan man marinere kødet dagen før eller 1 par timer før tilberedningen. Dette giver altid kødet bedre smag. |
|
Opskriften er vist 22274 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer caro - 2016-10-04 10:40:02 triguisar kan købes i www.sydamerikanske-specialiteter.dk Rikke - 2009-10-05 14:27:34 Det lyder rspændende, men hva dmarinere rman dem så lig ei dagen før? Hvilken type marinade? José - 2009-07-19 00:48:10 Hvor køber jeg Trigisar? Bor i København.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne