Hørfrøboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hørfrø Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i væsken, tilsæt salt, alle kernerne, kærnemælk og halvdelen af melet. Resten tilsættes i en mængde så det ligner en kraftig grød. Dejen hæver 3-5 timer ved stuetemperatur.
Stil dejen i køleskabet i mindst 12 timer og hæld den ud i små klatter til boller på bageplade. Der bliver 10 boller af denne portion. Bollerne sættes i ovnen (kold) og der skrues op på 250 C. efter 10 min skrues der ned på 175 C og bollerne bages færdige i 15 min. Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 18043 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne