Anderagout med mos
Hovedingrediens : And - Andebryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges og moses. Spædes med lidt mælk og smages til med salt. Ragouten laves i godt tid inden og småsimrer indtil servering. Kødet brunes i en tør gryde, og resten af ingredienserne, undtagen tranebær, til sættes. Retten småsimrer i ca. 1 time - kødet skal kun lige være dækket af vand, der spædes til efter behov. ca ti min. før servering tilsættes tranebær i gryden. Serveres med mos og evt. sennep, rå ribs
|
|
Opskriften er vist 22340 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne