Anderagout til Pici - Sugo di nana

Anderagout til Pici - Sugo di nana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 And
200 g.hakket oksekød
0.5 dl.olivenolie
1 gulerod
1 rødløg
1 stilkbladselleri
1 fedhvidløg
1 lille håndfuld frisk basilikum og mynte
1 laurbærblad
3 enebær
1 glasrødvin
1000 g.flåede tomater
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær alt kødet fra anden og kør det igennem kødhakkemaskinen, eller findel det køkkenmaskinen, sammen med de pillede løg og den skrællede gulerod, bladselleri, hvidløg og basilikum og mynten.

Steg det hakkede andekød og grøntsagerne og benene fra anden, laurbærblad og enebær i olivenolie over svag varme under omrøring til det begynder at tage farve, det tager ca. 20 minutter.

Tilsæt vin og lad det bruse op.

Tilsæt så tomaterne og lad ragouten koge i 2 timer over svag varme.

Pil benene og laurbærbladet top af ragouten og server den som sovs over frisk kogt pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 14450 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-10 19:42:05
hvor kommer oksekødet så ind i billedet?