Anderagout til Pici - Sugo di nana
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær alt kødet fra anden og kør det igennem kødhakkemaskinen, eller findel det køkkenmaskinen, sammen med de pillede løg og den skrællede gulerod, bladselleri, hvidløg og basilikum og mynten.
Steg det hakkede andekød og grøntsagerne og benene fra anden, laurbærblad og enebær i olivenolie over svag varme under omrøring til det begynder at tage farve, det tager ca. 20 minutter. Tilsæt vin og lad det bruse op. Tilsæt så tomaterne og lad ragouten koge i 2 timer over svag varme. Pil benene og laurbærbladet top af ragouten og server den som sovs over frisk kogt pasta. |
|
Opskriften er vist 14450 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer faithxenia - 2009-12-10 19:42:05 hvor kommer oksekødet så ind i billedet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne