Hjerteragout i soya-vinaigre
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Læg et snit i hjertet, så skillevæggen gennemskæres.
skyl det godt, og skær årestammer og sener væk.
Skær kødet i 2 cm tykke strimler.
Dup med køkkenrulle, og brun dem ad 2 gange, i en gryde med lidt fedtstof.
Hæld vand ved, og tilsæt salt og peber.
Kog under låg i ca. 30 minutter.
Giv løgene et opkog i vand og pil dem.
Rens chili for kerner og hak den fint, brun derefter løg og chili i en gryde.
Drys sukker på, og lad det karamelisere.
Hæld vineddike og soya i gryden, og lad det koge ned til det halve.
Tilsæt hjertestrimlerne, med den suppe de har kogt i, og kog i 5-7 minutter.
Rør eventuelt lidt sovsejævning i og kog saucen igennem.
Skold tomaterne og træk skindet af, skær der efter hver af tomaterne i 6-8 både, og giv dem et opkog i retten.
Smag til med salt & peber og sukker før severingen.
Serveres med løse ris, kogt med gurkemeje efter pakkens anvisning. Persillerisene: Kog risen efter anvisningen på pakken. Rens forårsløg, og snit dem i skrå skiver. Svits dem i olie, og rør risene i sammen med den skyllede og hakkede persille. |
|
Opskriften er vist 10899 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2008-10-25 11:15:15 Et rigtig godt alternativ til hjerter i flødesovs. Hold lidt igen med vineddiken. Smag til til sidst. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne