Hjerteragout
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 75314 gange,
og udskrevet 1911 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-10-28 10:56:57 Fin ret uden sardiner L.Winther - 2020-12-03 08:41:07 Dejlig nem og meget velsmagende ret. Jeg tilsatte en porre og undlod fløde og sardiner. Småsnurrede i en lille time så var gulerødderne stadig sprøde. Fint ret til kartoffelmos med asier og rødbeder. Peter - 2018-11-12 18:42:18 Jette Hvid, det er ikke en wokret, gulerødderne skal ikke være sprøde ! Lisbeth Leth - 2017-08-24 16:30:29 Dejlig nem og velsmagende ret. Ja rigtig god uden sardiner :-) John R - 2012-01-21 10:10:22 Tilsæt evt. en porre i skiver. Det passer godt til retten. Jette Hvid - 2005-01-01 01:01:01 Vent med gulerødderne til de sidste 10 min. Så bliver de dejligt sprøde. Jette Hvid - 2005-01-01 01:01:01 Er også rigtig god uden sardiner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne