Hjerteragout med skalotteløg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Skær hjerterne i kvarte og fjern sener og blod, skyl dem godt. Skær dem så i terninger. Krydr dem med salt og peber og brun dem i det meget varme smør. Når de er smukt brune, drysses melet over.
De pillede løg kommes i sammen med de skiveskårne gulerødder. Lad det riste lidt med under omrøring, tilsæt laurbærbladet og hæld vandet over. Bring det i kog og lad det koge sagte i 1 time. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.
Drys den hakkede persille over og giv en god kartoffelmos til. |
|
Opskriften er vist 26273 gange,
og udskrevet 697 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne