Valnøddefromage på hasselnøddebund

Valnøddefromage på hasselnøddebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Valnødder
125 g.Sukker
8 Æg
8 Husblas, blade
1.5 dl.Madeira
 
 Hasselnøddebunde:
250 g.Hasselnødder
250 g.Sukker
10 Æggehvider
 
Opskrift:
smelt lidt sukker på panden, glaser valnødderne heri, (TIPS: drys med natron / hjortetaksalt, så bliver sukkeret helt luftigt. -jof;-) Grovhak dem. Pisk fløden stiv, pisk æggeblommer med sukkeret, til det er cremet husblasen smeltes med Madeiraen Det flødeskummet og æggemassen blandes med de grovhakkede nødder og husblasen hældes i må ikke være for kold. -jof;-) Det hældes i springform, over den kolde nøddebund, og stilles i køleskab min 4 timer.


Hasselnøddebunde:
Hasselnødder og sukker Blendes, Æggehvider piskes stive, Det hele blandes og hældes i en smurt springform, der er drysset med rasp / knust kiks. Bages i 35 min ved 150°C





karakterer:
Opskriften er vist 17700 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-22 21:57:33
Gad vide hvor meget piskefløde der skal bruges ????