Valnøddefromage på hasselnøddebund
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
smelt lidt sukker på panden, glaser valnødderne heri, (TIPS: drys med natron / hjortetaksalt, så bliver sukkeret helt luftigt. -jof;-)
Grovhak dem. Pisk fløden stiv, pisk æggeblommer med sukkeret, til det er cremet
husblasen smeltes med Madeiraen
Det flødeskummet og æggemassen blandes med de grovhakkede nødder og husblasen hældes i må ikke være for kold. -jof;-)
Det hældes i springform, over den kolde nøddebund, og stilles i køleskab min 4 timer.
Hasselnøddebunde: Hasselnødder og sukker Blendes, Æggehvider piskes stive, Det hele blandes og hældes i en smurt springform, der er drysset med rasp / knust kiks. Bages i 35 min ved 150°C |
|
Opskriften er vist 17700 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer ulla - 2010-11-22 21:57:33 Gad vide hvor meget piskefløde der skal bruges ???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne