Vanilleboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : |
|
|
Bland mel og smuldr fedtstoffet heri. Rør gæren ud i mælk. Lav en fordybning i melblandingen og rør gærvæden heri. Ælt dejen godt sammen. Rør fyldet sammen af smør og vanillesukker.
Del dejen i 20 stykker, kom lidt fyld på hvert dejstykke og saml dem som boller. Læg bollerne med sammenføjningen nedad i papirsforme og lad dem hæve køligt 1-1½ time. Bag bollerne ca. 15 min. ved 225° Pynt de afkølede boller med glasur rørt af flormelis og vand. |
|
Opskriften er vist 14002 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Hjertebarn - 2007-07-30 14:37:17 Jeg kender dem her.. Det er mums og nammenam!! De er helt luftige og rigtige.. aaamm vinni - 2005-01-01 01:01:01 de er gode de minder lidt om fastalarvnsboller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne