Lollandsk Sulevælling

Lollandsk Sulevælling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.saltet flæsk
30 dl.vand
60 g.byggryn
1 suppevisk
1 lille selleri
3 gulerødder
2 porrer
250 g.kartofler
 
Opskrift:
Det udvandede flæsk koges mørt i vand ca. 1 time. Flæsket tages op og suppen skummes næsten fri for fedt. Grynene tilsættes og koger ½ time, hvorefter de udskårne grønsager tilsættes og koges møre. Smages til med sukker og salt. Flæsket gives til suppen sammen med rugbrød og sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 20709 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-06 13:22:49
Det mad fra gl dage er noget bedre end det vi køber idag.

  -   2016-03-12 08:57:57
Man kan købe valsede byggryn i superbrugsen. skærtoftmølle hedder mærket.

  -   2015-10-05 18:51:31
Den med byggrynene er go´ nok! Min Mormor brugte dem især til at "jævne" grønkålssuppe - men forklarede, at grynene skulle -helst - være valsede! Dem kan man vist - i øvrigt - ikke få mere ?

  -   2009-01-10 19:24:21
jeg fik det tit som barn, samme opskrift for min far var fra Lolland

  -   2005-01-01 01:01:01
I vores familie plejer der at komme æbler og svesker i