Lollandsk Sulevælling
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Det udvandede flæsk koges mørt i vand ca. 1 time. Flæsket tages op og suppen skummes
næsten fri for fedt. Grynene tilsættes og koger ½ time, hvorefter de udskårne grønsager
tilsættes og koges møre. Smages til med sukker og salt. Flæsket gives til suppen sammen
med rugbrød og sennep.
|
|
Opskriften er vist 20709 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer mariann boysen - 2016-12-06 13:22:49 Det mad fra gl dage er noget bedre end det vi køber idag. anonym - 2016-03-12 08:57:57 Man kan købe valsede byggryn i superbrugsen. skærtoftmølle hedder mærket. anonym - 2015-10-05 18:51:31 Den med byggrynene er go´ nok! Min Mormor brugte dem især til at "jævne" grønkålssuppe - men forklarede, at grynene skulle -helst - være valsede! Dem kan man vist - i øvrigt - ikke få mere ? Elin Mikkelsen - 2009-01-10 19:24:21 jeg fik det tit som barn, samme opskrift for min far var fra Lolland anonym - 2005-01-01 01:01:01 I vores familie plejer der at komme æbler og svesker i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne