Gul mirabellesyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Mirabelle Indsendt : |
|
|
Skyld og rens mirabellerne for stilke og blade.
Damp dem med 2 dl. vand i en stålgryde under låg ca. 10 min. Mirabellerne skal koge lidt ud. Lad mirabellerne stå og svale lidt af og hæld så ca. halvdelen over på et stort fad så stenene nemt kan fiskes op med en gaffel. Gentag processen med den anden halvdel, så alle sten er fjernede. Hæld mirabellemassen tilbage i gryden og tilsæt sukkeret. Det koges igennem i nogle minutter. Er der lidt skum på syltetøjet kan det fjernes. Melatinen blandes med ca 2 spsk. sukker og drysses i syltetøjet under omrøring. Koger igennem ca. 1 min og er klar til at hældes på rengjorte og varme glas, som bindes til med cellofan eller pergamentpapir. Brug ikke staniol til syreholdige madvarer, de ætser staniolen. |
|
Opskriften er vist 16901 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne