Skipperkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kålen snittes, flæsk, gulerødder og kartofler skæres i små stykker.
Kommes i en gryde med vand, salt og peber og koges langsomt til det er mørt. Hvis gryden er ved at koge tør så tilsæt ekstra vand. De ituskårne æbler koger med de sidste 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 27798 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-11-27 10:24:52 Synes det var godt, men en anden gang vil jeg undlade æblerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne