Camarones con Almendras, Rejer med mandler

Camarones con Almendras, Rejer med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Rejer
350 g.Aspargeshoveder
1 Kopgrønne fyldte oliven
2 spsk.Olivenolie
4 forårsløg
2 spsk.Tomatpure
1 citron
1 knsp.Sukker
0.5 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
3 spsk.Tomatketchup
2 stænkWorcestershire sauce
2 stænkTabasco
75 g.Mandelflager
6 Salatblade
 
Opskrift:
Hak løgene fint, skær salatbladene i strimler og pres citronen. Hvis der bruges dåserejer skal de stilles til afdrypning. Det samme gælder aspargeshovederne. Væden fra begge dåser skal gemmes. Skær de fyldte oliven i skiver.

Varm olien på en pande og svits løgene i 3 min. Så tilsættes væden fra rejer og asparges samt tomatpure, citronsaft, sukker, salt, peber, tomatketchup, Worcestershire sauce og tabasco. Rør godt rundt og lad blandingen simre sagte i 5 min.

Så tages panden af blusset, og rejer, mandelflager og olivenskiver røres i, efter at der er taget lidt af hver del fra til pynt. Bland alt godt og stil det til afkøling.

Inden retten serveres fordeles salatstrimlerne på 6 tallerkener. Herover arrangeres rejeblandingen, og retten pyntes med olivenskiver og aspargeshoveder plus et par rejer.





karakterer:
Opskriften er vist 15739 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu