Hindbær-blåbærlikør
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : Red : |
|
|
Kom bærrene, der ikke må skylles i en flaske
skiftevis med sukker og de smuldrede rosmarinnåle samt kanelskallen, der smuldres lidt.
Hæld vodka på og lad nu flasken stå i solen i 2-3 døgn. Vend den nogle gange efter 1 døgn og stil den i stuetemperatur i 14 dage. Vend den af og til. Si likøren, fjern krydderierne og opbevar den i køleskabet. Tips: Bærrene kan anvendes til prikken over iet på en dessert som f.eks. varme pandekager eller friske ferskner med en klat vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 11181 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne