Rønnebærsnaps, sød

Rønnebærsnaps, sød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.rønnebær
75-100 g.perlesukker
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
1 tsk.citrontimian, frisk
5 dl.Blå Aalborg
 
Opskrift:
Rib rønnebærrene og kom dem i en flaske sammen med muskatnød og letsmuldrede citrontimianblade. Hæld snapsen på og lad den stå i et vindue i solen i 1 uge, vend flasken hver dag.

Tag flasken væk fra solen og lad den stå i stuetemperatur i 3 uger, vend den af og til.

Stil den koldt Server rønnebærsnapsen i cognacglas og stuetemperatur til kaffen.

Bærrene kan fryses og kommes i vildtsovs eller sovs til f.eks. kalvesteg.





karakterer:
Opskriften er vist 12042 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu