Rønnebærsnaps, sød
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : Red : |
|
|
Rib rønnebærrene og kom dem i en flaske sammen med muskatnød og letsmuldrede citrontimianblade. Hæld snapsen på og lad den stå i et vindue i solen i 1 uge, vend flasken hver dag.
Tag flasken væk fra solen og lad den stå i stuetemperatur i 3 uger, vend den af og til. Stil den koldt Server rønnebærsnapsen i cognacglas og stuetemperatur til kaffen. Bærrene kan fryses og kommes i vildtsovs eller sovs til f.eks. kalvesteg. |
|
Opskriften er vist 12042 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne