Kartoffelmosgratin

Kartoffelmosgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 brevkartoffelmos
200 g.hakket magert oksekød
1 løg
1-2 fedhvidløg
1 lille rød peberfrugt
1 ds.koncentreret tomatpuré
0.5 dl.vand
1 tsk.oregano
 salt
 peber
1 tsk.paprika
 
Opskrift:
Tilbered kartoffelmos efter vejledning på pakken. Undlad eventuelle fedtstoffer. Hak løg og skær peberfrugten i strimler. Svits løg i en gryde - evt. med en smule olie. Tilsæt kød og brun dette. Tilsæt peberfrugt og svits kort med. Tilsæt tomatpuré, vand, presset hvidløg, oregano, salt og peber. Omrør og lad det småsimre i 5 minutter. Fordel halvdelen af kartoffelmosen i bunden af et dybt ildfast fad eller en skål. Fordel kødblandingen over. Dæk med resten af kartoffelmosen og drys til sidst med paprika. Stil retten i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter. Server evt. med salat





karakterer:
Opskriften er vist 33120 gange,
og udskrevet 835 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-08 14:11:24
man bruger da ikke pose kartoffelmos. man koger da nogle kartofler.