Stuved hvidkål

Stuved hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stuved hvidkål, billede 4 Stuved hvidkål, billede 1 Stuved hvidkål, billede 2 Stuved hvidkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.hvidkål
2 dl.vand
1-2 tsk.salt
4 spsk.hvedemel
4-4.5 dl.mælk
15 g.smør
 peber
 evt.Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Snit kålen ret fint. Kog den i saltet vand i ca. 12 - 15 minutter. Hæld vandet fra, og lad kålen dampe tør.

Ryst mel og mælk til en jævning. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt jævningen. Rør godt rundt, smag til med salt, peber og eventuelt lidt revet muskatnød.

Hæld kålen i stuvningen, og lad den koge 5 minutter under låg.





karakterer:
Opskriften er vist 51944 gange,
og udskrevet 1882 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (156 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-04-06 18:38:46
Hvad skal de 2 dl. vand bruges til?

  -   2008-08-10 21:13:11
DU HAR VIST GIVET FRIKADELLERNE FOR MEGET

  -   2005-01-01 01:01:01
Opskriften er god, men bedre hvis man laver en opbagt sovs.