Stuved hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit kålen ret fint. Kog den i saltet vand i ca. 12 - 15 minutter. Hæld vandet fra, og lad kålen dampe tør.
Ryst mel og mælk til en jævning. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt jævningen. Rør godt rundt, smag til med salt, peber og eventuelt lidt revet muskatnød. Hæld kålen i stuvningen, og lad den koge 5 minutter under låg. |
|
Opskriften er vist 51944 gange,
og udskrevet 1882 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (156 stemmer) |
|
Kommentarer Kim Priskorn - 2018-04-06 18:38:46 Hvad skal de 2 dl. vand bruges til? uu - 2008-08-10 21:13:11 DU HAR VIST GIVET FRIKADELLERNE FOR MEGET Linda O - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er god, men bedre hvis man laver en opbagt sovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne