Pebernødder uden æg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og smør smuldres.
De øvrige ingredienser blandes i. Dejen æltes godt igennem. Trilles i stænger, skæres i små stykker og rulles i kugler. Bagetid: ca. 10-12 min. Ved 175 grader C alm. ovn Tips: 1 portion giver ca. 200 stk. |
|
Opskriften er vist 93382 gange,
og udskrevet 2616 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (104 stemmer) |
|
Kommentarer Bjk - 2017-12-04 14:31:03 Jeg bruger brun bagepulver i stedet for krydderierne og fløde i stedet for vand.. de er virkelig lækre.. kan godt lide der ikke er æg i hvis de skulle ryge ind i børne mundene inden de bliver bagt.. mette - 2012-12-16 19:57:51 Gode pebernødder, tilføjede lidt mere kanel, sukker og noget kardemomme i stedet for ingefær og den var lige i skabet;-) inno - 2012-11-25 19:41:53 kan man bruge sukker istedet for farin?... IloveDutz - 2011-10-06 10:48:35 Super gode, har aldrig smagt bedre :-) Bodil - 2010-11-29 21:36:37 de skal prøves i morgen nu vi er sneet inde mik - 2005-01-01 01:01:01 smager super godt nam nam Asbjørn - 2005-01-01 01:01:01 mega gode pebernødder balle94 - 2005-01-01 01:01:01 Go' opskrift og kan godtt lide at der ikke er æg i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne