Hvidkålsgratin 02
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Hvidkaalen koges mør i saltet Vand. Melet udrøres med Mælken til en Jævning, der koges godt igennem under stadig Piskning. Smørret irøres. Gryden tages af Ilden, og de sammenpiskede Æg, Salt og Peber tilsættes. Tilsidst blandes heri den ituskaarne eller hakkede Hvidkaal. Et Gratinfad smøres godt og bestrøs med lidt sigtet Rasp. Dejgen fyldes i, og lidt Rasp strøs over. Bages i Vandbad ved jævn Varme ca. 1 Time.
Tips: Andre Grønsager, f.eks. Blomkål, Kød, Fisk eller andet Fyld kan anvendes i Stedet for Hvidkål. |
|
Opskriften er vist 24393 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne