Veronaboller

Veronaboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
10 dl.koldt vand
2 spsk.fint salt
300 g.italiensk durummel
1500-1600 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren opløses i 1 l koldt vand. Resten af ingredienserne tilsættes. Dejen skal være fast (slippe hænderne). Et vådt klæde lægges over og fadet sættes i køleskabet mellem 8-24 timer.

Dejen skal ikke æltes men skæres med kniv direkte fra fadet. Efterhæves i ca. ½ time med et vådt klæde over.

Bages ved 250-300 grader i 15-20 minutter. Serveres lune med koldt smør.





karakterer:
Opskriften er vist 17457 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-12 13:31:30
Jeg brugte kun 1300 g hvedemel, ellers blev den altså for 'tør' mvh