Veronaboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i 1 l koldt vand. Resten af ingredienserne tilsættes. Dejen skal være fast (slippe hænderne). Et vådt klæde lægges over og fadet sættes i køleskabet mellem 8-24 timer.
Dejen skal ikke æltes men skæres med kniv direkte fra fadet. Efterhæves i ca. ½ time med et vådt klæde over. Bages ved 250-300 grader i 15-20 minutter. Serveres lune med koldt smør. |
|
Opskriften er vist 17457 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Morgan - 2014-09-12 13:31:30 Jeg brugte kun 1300 g hvedemel, ellers blev den altså for 'tør' mvh |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne