Råsyltede asier
Hovedingrediens : Grøntsager - Asier Indsendt : |
|
|
Asierne skrælles og kernerne tages ud. Skæres i skiver.
Asierne lægges i en krukke og salt, sukker og dild kommes imellem lagene til sidst tilsættes eddike. Rør rundt så alt er godt blandet og bind krukken til. Stilles koldt og mørkt. Kan bruges efter ca 14 dage. |
|
Opskriften er vist 37115 gange,
og udskrevet 978 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mikael Nees - 2018-09-15 09:56:10 Hvad gør man hvis de hjemmesyltede asier er for salte anonym - 2014-08-04 17:41:15 Hvis man bruger vægtmålet for ikke skrællede og rensede asier, kan man reducere med ca 30% i de øvrige ingredienser, hvis man sylter 10 kg. eller mere. Jeg rører sukker og salt ud i eddiken inden æskerne overhældes. Og alt er skoldet og opbevaringskrukker er skellet i atamon. De bedste asier overhovedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne