Oksekødsgratin med gulerodssalat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Pisk mel og 2 dl væske i en gryde til en jævning
Pisk resten af væsken og olien i
Sæt gryden over middelstærk varme og pisk til det koger. Dæmp varmen pisk over svag varme i 2 minutter
Tilsæt salt, peber og paprika
Stil gryden til afkøling i 5 minutter
Pisk æggeblommerne i, en ad gangen, gerne med en elpisker
Hakket oksekød brunes sammen med hakket løg og skivede champignon
Tomater skæres i stykker og tilsættes
Når fyldet er kogt godt sammen blandes majs og ærter i og fyldet fordeles på bunden af et smurt ildfast fad
Æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt i æggemassen. Gratindejen hældes hen over grøntsagerne
Bages ved 175 grader 50 minutter til
den er gennembagt
Gulerodssalat Gulerødder rives og blandes med rosiner og appelsinjuice. Serveres til gratinen |
|
Opskriften er vist 14944 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne