Gorgonsolasauce
Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælk og grønsagsbouillon lidt af gangen, pisk godt. Lad saucen koge ved svag varme i ca. 4 - 5 min.
Tilsæt citronsaft og finthakket estragon - Basilikum -. Lad saucen koge yderligere nogle minutter. Rør gorgonzolaen i små bidder. Lad dem smelte i sauce, som herefter ikke må koge. Smag til med muskatnød, salt og friskkværnet peber. |
|
Opskriften er vist 16800 gange,
og udskrevet 657 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-07-20 17:45:04 gorgonzola staves med Z; ergo kan ikke findes når man søger efter dette! Rene - 2006-12-20 18:34:48 prøv at erstatte mælken med en 1/4 fløde så bliver den endu bedre sneum - 2005-01-01 01:01:01 det gør saucen endnu bedre hvis man tilsætter et lille fint hakket scalotteløg samt 3 store fed knust hvidløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne