Gorgonsolasauce

Gorgonsolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
1.5 dl.grøntsagsbouillon
2 spsk.citronsaft
1 spsk.frisk hakket estragon eller basilikum
100-150 g.gorgonzola
 LidtMuskatnød, friskrevet
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælk og grønsagsbouillon lidt af gangen, pisk godt. Lad saucen koge ved svag varme i ca. 4 - 5 min.

Tilsæt citronsaft og finthakket estragon - Basilikum -. Lad saucen koge yderligere nogle minutter.

Rør gorgonzolaen i små bidder. Lad dem smelte i sauce, som herefter ikke må koge. Smag til med muskatnød, salt og friskkværnet peber.





karakterer:
Opskriften er vist 16800 gange,
og udskrevet 657 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-20 17:45:04
gorgonzola staves med Z; ergo kan ikke findes når man søger efter dette!

  -   2006-12-20 18:34:48
prøv at erstatte mælken med en 1/4 fløde så bliver den endu bedre

  -   2005-01-01 01:01:01
det gør saucen endnu bedre hvis man tilsætter et lille fint hakket scalotteløg samt 3 store fed knust hvidløg