Souffle aux pommes du terre
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Nick Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker. Kog dem møre – damp dem bagefter. Mos kartoflerne, rør smør, piskefløde og mælk i. Æggeblommerne piskes i ét ad gangen. Pisk det hele godt igennem og smag til med salt, peber og muskatblomme.
Æggehviderne piskes stive og vendes i kartoffelmosen. Hæld den i smurte portionsforme. Bages midt i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min. Tips: Går fint til Negley Farsons Wild Pheasant. |
|
Opskriften er vist 10871 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne