Kylling med tomatflødesovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad, og krydr det med paprika og salt.
Sæt fadet i ovnen, og steg kyllingen i 50-55 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Pil, hak og svits løget i smør sammen med bacontern, paprika og karry. Tilsæt grofthakkede tomater og fløde, og smag til med salt og peber. Lad sovsen koge igennem et par minutter. Serveres med løse ris Tips: Ønsker man en lidt tykkere sovs, kan der anvendes 38% piskefløde. |
|
Opskriften er vist 58911 gange,
og udskrevet 1588 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Tommy - 2020-05-28 22:22:39 Der kun at sige..Super lækker. Per - 2011-09-10 19:50:01 Her beregner vi 2 kg. overlår til 4 pers. og der er gerne 4-5 lår pr. kg. catqueen - 2010-03-19 20:34:01 For meget fløde... men ellers rigtig god... ville nok halvere fløden næste gang jeg laver det maria - 2005-01-01 01:01:01 Den smagte ok med hvidløg og kyllingfileter, men med litt Basilikum var den endnu bedere! Christina - 2005-01-01 01:01:01 Den ser ufattelig god ud (: tiger_dyret69 - 2005-01-01 01:01:01 Den er ufattelig nem at lave, jeg prøvede med kalkunbryst skret i skiver stegt på panden, med hvidløg.. så er det vildt godt... Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan kan den være så god og kun have en karakter på 4.8 ? Bente - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare god, tager næsten ingen tid, og med hvidløg i sovsen, så er det bare rigtig godt. Velbekomme. Anne Marie - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for kyllingoverlår, brug bryst uden skind og ben så er den bare god anastasia113 - 2005-01-01 01:01:01 god ret, nem at lave og ikke særlig tidskrævende. pres et par fed hvidløg i sovsen, så er den lige i øjet! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne