Gammeldags ovnbagt æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles og skæres i tynde skiver uden kærnehus. De svitset halvt møre i smørret. Æggeblommerne røres med sukker, citronskal og kanel. Hviderne piskes og kommes i dejen. Æblerne lægges i bunden af en dyb ovnfast skål, der er smurt med smør. Dejen hældes over, og kagen bages 190 g i ca 1 time.
|
|
Opskriften er vist 36789 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Mariane i - 2012-04-11 15:22:58 Denne opskrift giver IKKE nogen gd æblekage. Overdelen er helt forkert! maria og jakob - 2008-09-27 13:36:43 det lyder som en god opskrift. den vil vi prøve. Ellen - 2007-05-27 23:42:04 Rigtig god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne