Rå Køfte, tyrkisk specialitet
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Ælt kød og bulgur i en stor skål, du skal ælte i ret lang tid med hænderne for det er varmen fra dine hænder der ”tilbereder” kødet og mørner bulguren.
Tilsæt løg, hakket persille, krydderier, tomat og hakket forårsløg. Ælt det godt ind i farsen. Tilsæt olie og ælt det i. Form kødet til små aflange kødboller og læg dem på et stort fad.
Stil det i køleskabet, bræk salaten i store bidder, skær citroner og tomater i både og agurk i stave.
Læg en kødbolle på en salatstrimmel, klem en citronbåd over og rul sammen, spis skiftevis med tomat og agurk. Det lyder måske mærkeligt, men dette er en himmerigsmundfuld! Dejligt på en sommerdag, drik gerne ”Ayran1” eller ”Ayran2” til. |
|
Opskriften er vist 15688 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-08-02 13:35:43 Det skal øldes længe, det er faktisk varmen fra dine hænder der ''koger bulgurne'' jeg vil nu også anbefale at komme lidt frisk Mynte i 'fin hakket... der er ikke Dild i den oprindelige opskrift.... og så skal de være Godt stærke... ;-) velbekommen! Alper - 2010-04-02 15:11:12 Når du elder den så efter hånden bliver den tyk så put lidt vand i til du syndes at bulguren ikke er for hård Husk det er bedtse at puttte frisk dil og persille i -Lav en løgsalat ved siden af Som er blandet med: oliven olie dil citron saft løg chili pulverde først skal du skære løgne i strimler og put den såe ind i en skål og bland resten af ingredienser i efter eget behov Man kan også lave det til bøf bare form den til en bøf og put den i en toctmaskine eller du kan evt. blande kofte med æg og stege den zjkan - 2010-01-04 23:59:57 jeg elsker bare de Cheköfte her,, de smager simpelthen vidunderlige... Caroline - 2008-12-18 17:56:52 Vidunderligt, og succesfuld hos mine vennner kirsten - 2005-01-01 01:01:01 de er bare super Sara - 2005-01-01 01:01:01 Den bedste frugt saladt jeg nogensinde har smagt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne