Traditionel Salsa
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Førby Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at hakke løget og chilierne fint, knus hvidløget og bland så alle ingredienserne sammen og smag til med salt.
Du kan evt. tilsætte noget hakket syltet jalapeño peber hvis du vil. Tips: Det meste af det stærke i chilierne forsvinder hvis du skærer det hvide(frøstolen) og frøene væk. Så er der kun en behagelig hede og en god smag tilbage. |
|
Opskriften er vist 112633 gange,
og udskrevet 1883 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (78 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-09-11 21:41:25 Chilikerner er ikke stærke, evt. Blot lidt bitre.. Anonym - 2013-05-13 09:05:42 Rohde Fischer: hvor stærkt noget er kan selvfølgelig måles på en skala, men hvordan man oplever det er subjektivt, så selvom du måske ikke synes det er stærkt kan andre godt opleve det som "meget stærkt" uden nødvendigvis at 'pive'. Fx hvis man ryger, kan man have svært ved at smage hvor stærkt noget er. Rohde Fischer - 2012-02-19 12:07:53 Tille> Hvor stærk noget er, kommer jo an på hvilken chili man bruger. Nogle af de mildeste chilier jeg har smagt smager af en peberfrugt med et mildt twist. Dertil må jeg indrømme at jeg tvivler på "meget stærk", de fleste piver ved selv meget milde ting. Ml - 2012-02-04 08:10:25 Hvor længe kan den holde i køleskabet Tille - 2010-05-28 16:24:42 Denne salsa er meget stærk også selvom frøene og der hvor de sad på er blevet skåret fra. Den er dog meget god, men ikke børnevenlig. :) Line - 2007-11-02 15:29:13 Super! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne