Æbler i yoghurtcreme
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
De skrællede æbler halveres og dampes møre i let sukkerlage og afkøler.
De halve æbler lægges i et fad på hver sin makron.
Æggeblommer, sukker og vanillesukker røres godt før den piskede fløde blandet med yoghurt vendes i.
Hældes over æblerne og drysses med mandler.
|
|
Opskriften er vist 10912 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne