Æble-brombærkage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Æg og æggehvider piskes godt sammen med sukkeret. Bagepulver og hvedemel sies i dejen og dejen samles forsigtigt sammen med vand og olie. Æblerne skrælles og skæres i tynde både. Rørsukkeret drysses over æblerne og røres for at få det fordelt jævnt. Kom bagepapir i en springform ca. 24 cm. i diameter og hæld dejen i formen. Fordel alle æble bådene oven på dejen så de ligger så tæt som muligt. Hæld brombærrene over. Kom kagen i den varme ovn i 35 - 40 minutter. Når kagen er færdig afkøles den før den tages ud af formen ellers går den let i stykker. |
|
Opskriften er vist 70174 gange,
og udskrevet 1402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte iversen - 2021-01-06 11:24:57 Kagen er lækker😀 Dorte J - 2020-09-28 14:31:29 Kan den bages dagen før anonym - 2015-08-30 15:15:29 Vildt lækker og lykkedes bare ALTID :) skal i min ovn kun have 25 min. Den er sød og syrlig og bare alt alt for lækker :) Lene - 2010-04-17 22:50:43 Familien kunne godt lide kagen, men jeg kom også flere bær i. anonym - 2010-04-17 22:48:48 Jeg havde ikke så mange brombær hjemme, så jeg brugte en pose skovbær jeg have, det er også godt i. Anja - 2009-09-04 08:03:27 Kan den fryses? Per - 2009-08-29 09:54:16 På billedet har vi brugte de mængder som står i opskriften og, vi synes det ser ok ud. Æblerne skal jo skæres tyndt ud, og de kunne fylde det dobelte for os. Louise - 2008-09-27 22:05:17 Kagen smager super godt. God balance mellem det søde og det syrlige. Brug ca. 250 g brombær. Serveres med friske brombær og en klat vanilieis. Det er bare herligt. Velbekomme! J.Kristensen - 2005-01-01 01:01:01 Kagen er helt fin, der skal bare mange flere brombær på, jeg brugte 200-250 gram. carsten bruun - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften dur ikke. Antal æbler dækker ikke engang bunden i mindste form. Og 150g brombær er altså ingenting. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne