Kold rødbedesuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Kilde : Kræftens Bekæmpelse Indsendt : Red : |
|
|
Sauter løg og bladselleri let i olivenolie til løgene er klare. Bring de sauterede grønsager langsomt i kog med bouillon, rødbedetern, laurbærblad og timian og kog dem sagte under låg i ½ time. Purér suppen og lad den køle af. Smag til med appelsinskal og -saft, samt salt og rigeligt med peber. Lad den trække yderligere et par timer i køleskabet.
Smut mandlerne og skær dem i splitter. Rist dem på en tør pande ved ikke for høj varme, til de har taget lidt farve.
Server suppen med mandelsplitterne, hakket persille og gerne tørristede skiver af et italiensk brød. |
|
Opskriften er vist 19401 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer kirstenstck - 2013-05-02 11:09:18 Jeg vil gerne vide om jeg kan lave rødbedesuppen dagen før |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne