Kommensfranskbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : tina klug Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i det lunkne vand.
Bland kommen i melet sammen med sukker og salt.
Ælt alt sammen til en let og smidig dej.
Hæves 30 minutter og formes til to store runde eller 4 små runde brød.
Bages ca. 30 minutter ved 220 grader C. Tips: Pga. den megen smør bliver dejen glat og brødene næsten kageagtige. Nydes bedst lune, behøver IKKE smør på fantastiske til især ost |
|
Opskriften er vist 8268 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne