Æbler i calvados
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Vask og del æblerne, fjern stilk, blomst og kernehus og skær dem i både. Arranger æblerne smukt i et velsmurt ovnfast fad og sæt det i ovnen ved 250º i ca. 10 min. Hæld calvados over.
Tips: Specielt god til fasan. |
|
Opskriften er vist 7836 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne