Sellerimousse
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt : |
|
|
Den kogte selleri blendes sammen med 4 æg, kaffefløden tilsættes lidt ad gangen.
Sages til med salt og peber.
Moussen kommes i smurte cocoutter, der er smurt og drysset med blå birkes i bunden. Slå cocoutterne let mod bordkanten. Dette kan forberedes dagen for eller om formiddagen. Moussen skal bages i vandbad i ovnen ved 170 grader i ca. 30 min. Tips: Dejligt tilbehør til sprængt fasan med flødepeberrodsauce. |
|
Opskriften er vist 16339 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-01-02 15:15:42 Skønt tilbehør til næsten alle kødretter. Ann-Dorthe - 2008-01-06 13:30:31 Smager rigtigt lækkert,men prøv at rive sellerien så den bliver lidt grovere + 150 g mere selleri i opskriften anonym - 2006-12-30 23:49:30 SMAGER FANTASTISK TIL OKSEFILET MED ASPARGESKARTOFLER, KRAFTSOVS OG GULERRØDDER RISTET PÅ PANDEN MED TIMIAN :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne