Stifade
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Varm sukkeret for svag varme i en stor stegegryde. - Rør ikke i det.
Tilsæt vineddike, når sukkeret er smeltet til karamel.
Lad det koge lidt så karamellen opløses i vineddiken.
Tilsæt rødvin, kanel, rosmarin og flåede drænede tomater.
Krydr kødet med salt og peber og kom det i saucen sammen med løg i tern.
Lad kødet koge mørt for svag varme ca. 45 min. Blancher imens perleløgene i rigelig vand 2 minutter og pil dem. Når kødet er mørt, tages det op af saucen og perleløgene kommes i og koger med til saucen er tyknet og løgene er møre. Vend kødet i og varm igennem. Smag til med salt og peber og server med brød eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 13043 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Knud Madsen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har lavet denne ret med lammehals i skiver. Det blev en herlig intens ret. Det er nok den bedste anvendelse af lammehalsen jeg endnu har oplevet. Selv om det er meget forbudt, brugte jeg nu alligevel almindelige løg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne