Vildsvinemarineret svinekam

Vildsvinemarineret svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinekam uden svær med med lidt af fedtet tilbage
 
 Lage:
1 fl.rødvin
5 knuste enebær
1 laurbærblad (knust)
5-6 Peberkorn, sorte knuste
 salg
 piskefløde
 ribsgele
 
Opskrift:
Bland lagen og kom den i en stor plastpose. Heri lægges også kammen, og posten lukkes. Læg pose m/kam i et fad/skål og sæt i køleskab mindst natten over. Vend af og til.

Kødet tages op, tørres af og brunes i en bradepande i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader. Drys med salt. Marinaden sies og hældes herefter ved kødet, der skal stege yderligere en times tid ved 200 grader. - Dryp ofte.

Sauce:
Si skyen, kog ind med piskefløde tilsæt kulør og ribsgele.

Serveres med kogte kartofler, waldorfsalat og ribsgele/tyttebær

Tips:

Alternativt kan serveres med nye kartofler og grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 15601 gange,
og udskrevet 487 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare go'. Men lidt sukkerbrunede kartofler sætter nu prik over i