Hønsesalat på ananasring
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandet hældes fra asparges og champignon og drypper godt af.
Hønsekødet skæres i tern.
Dressing: Mayonnaisen, sukker, salt og peber samt karry røres sammen, og tilsættes creamfraiche. Asparges, champignon og hønsekød vendes i dressingen, og den stilles koldt indtil brug. Ananassen skrælles og skæres i skiver på ca. ½ cm og stokken skæres ud. Bacon steges sprødt og lægges på fedtsugende papir. Anretning: Hønsesalaten portionanrettes på den friske ananas, bacon lægges på og der pyntes af med tomatbåde og klippet karse. Serveres med flutes eller ristet brød. |
|
Opskriften er vist 536112 gange,
og udskrevet 12798 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille. - 2021-12-13 16:56:07 Hvor mange stk bliver der pr. person? John - 2021-04-09 15:20:06 En dejlig forret, men et stykke ristet brød, lidt citronsmør ( blødt smør rørt med citronskal ) ikke saft, lidt appelsinsaft i salaten gør det hele lidt mere frisk. Vivi hansen - 2020-06-17 21:17:27 Har lavet den en gang efter opskriften, flot, nem og lækker. Næste gang vil jeg prøve at llave den med bacon i tern og komme den i salaten😄 anonym - 2018-08-25 12:07:23 Jeg har lavet denne en del gangene, men jeg bruger bacon i tern og kommer det i salaten, det er et mega hit, er lige blevet spurgt om jeg vil lave det til 40 mennesker til 60 års fødselsdag Lone Andersen - 2017-02-25 10:45:19 Lyder lækkert. Jeg vil prøve at lave den som en lagkage på en festbuffet, har I et godt forslag til dette? Lizette - 2016-12-21 19:27:31 Den smager fantastisk! Karin Schaldemose - 2015-12-10 12:21:26 Dejlig nem og hurtig opskrift og smager super godt 🎄🌲😘 Lars - 2015-11-26 01:53:16 Tilberedning,? Er det rå , Gitte - 2011-03-19 14:36:50 hej :) super nem og lækker opskrift, bruger ikke asparges men det er nu pga en smags sag :) ikke sidste gang vi bruger den opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne