Porrestuvning
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Juline Indsendt : |
|
|
Rensede og skiveskårne Porrer koges og hældes derefter i en sigte.
margarinen smeltes og tilsættes karry
de kogte porrer tilsættes og svitses let i margarinen
drys melet over og rør rundt tilsæt lidt mælk af gangen til den har en passende konsistens
smages til slut til med salt
Tips: Serveres på ristet franskbrød |
|
Opskriften er vist 19578 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ane - 2015-01-11 18:21:47 Porrestuvningen kan sagten gøre sig uden stuvning, hvis man er i det fedtfattige hjørne☺️Jeg supplerede den også med en reven gulerod og et par fed hvidløg. Super lækkert. Niels - 2009-10-12 23:28:19 Der står ikke, hvor længe de skal koges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne