Chokoladefondant med vanilje-IS
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Somsmer Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen over vandbad, og afkøl let. Rør fløden og smørret i til en ensartet masse. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt. Vend chokoladen i æggemassen med store luftige tag til en ensartet creme.
Fordel cremen i 4 forme, og stil dem i fryseren i mindst 6 timer, til de er frosne.
Til chokoladesaucen hakkes chokoladen fint og kommes i en skål. Kog fløden op, og pisk den i chokoladen, til chokoladen er smeltet, og saucen er jævn. Servér chokoladefondanten med vaniljeis over saucen. Pynt med høvlet chokolade. |
|
Opskriften er vist 28845 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (160 stemmer) |
|
Kommentarer Patrick - 2010-10-12 16:40:22 ja, men det smager sq fantastisk alligevel :) tilsæt evt. hakket hasselnød anonym - 2009-07-13 11:58:44 Det er jo ikke en ægte chokolade fondant. En fondant er en bagt kage med flydende chokolade i... Eva - 2009-05-08 21:44:59 Ja skal den ikke bages? anya - 2007-08-09 21:28:54 skal chokolade fondanterne ikke bages?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne