Ostevafler
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres sammen og står lidt.
Et " Stjerne-vaffeljern " dyppes i dejen og sænkes straks i den varme palmin.
Vaflerne koges lysebrune, og afdrypper på fedtsugende papir.
Når de er kolde pyntes de med udsprøjtet ost og bær eller radiser.
|
|
Opskriften er vist 13048 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne