Lammekrone med salviefyld
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekrone Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen forvarmes til 210 grader C.
Den delte lammeryg renses for fedt og sener. Løg og æble svitses i smørret, til de er møre eller blanke. Pisk æblesaft og æggeblommer sammen i blandingen. Herefter tages gryden af varmen og brødkrumme og krydderier blandes i. De piskede æggehvider foldes forsigtigt i fyldet. Lammekronen sættes i en bradepande og der lægges et stykke folie under, som foldes om lammekronen. Lammekronen sættes i ovnen og steger i ca. 45 minutter. Inden serveringen tages fyldet op af lammekronen og kommes i en lille skål inden forskæringen. |
|
Opskriften er vist 19213 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-04-05 17:50:07 De lammekroner du som regel kan købe i supermarkedet består af 2 lammekroner i en pakning, vægt 6-700 g. og det passer til 2 personer, altså en lammekrone på 300-350 g. pr. person. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne