Pæresaft
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Meget modne og velsmagende pære skæres i små stykker, og kog dem op sammen med vand og citronsaft, til saften er trængt ud.
Hæng mosen til afdrypning i et klæde lagt over et dørslag i et par timer eller natten over. Skrab kornene ud af vaniljestængerne og bland dem med lidt rørsukker. Mål saften af og bring den i kog med de tomme vaniljestænger og skum den. Tilsæt sukker med vaniljekorn, og smag til med yderligere sukker 3-400 g. rørsukker pr. l. siet saft. Hæld den på skoldede flasker skyllet med Atamon eller spiritus. Luk flaskerne til med det samme Tips: |
|
Opskriften er vist 39147 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-09-30 16:32:16 Meget smagfuld saft, den vil egne sig godt til en Romtody Sandie - 2016-09-23 16:33:59 Kan man bruge en saftkoger? Og kan man bruge hvid sukker? Søren - 2011-10-02 09:40:20 Syntes at det smager rigtigt godt. jeg kom 350g. rørsukker i til de 2 kg. pærer... men fik kun ca. 1,1 liter saft udad det.... men det smager virkelig godt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne