Tranebærsaft
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyld tranebærrene. Hæld dem i en gryde sammen med vandet og la dem koge i 10-15 minutter. Bærrene hænges til afdrypning.
|
|
Opskriften er vist 19159 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer sten lange - 2016-09-27 00:23:29 skal der ikke noget sukker i?? Ellers bliver det da noget surt. arne carlsen - 2007-02-14 19:51:54 skal man så til at koge alt det skrammel hver gang man vil have et glas saft. Hvad med lige at vise lidt mål på konservering sukker osv osv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne