Hybengele
Hovedingrediens : Bær - Hyben Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Lad hybene småkoge i 3 dl vand i 30 minutter eller til de er møre.
Skær æblerne i stykker uden at fjerne skræl og kernehus. La æblerne småkoge i 3 dl vand til de er møre. Tilsæt hybene i æblemassen. Si saften gennem en saftpose eller et klæde. Tilsæt saft af 2-3 citroner, afhængig af saftmængden. Beregn en citron til 6 dl. saft. Rør ved svag varme til sukkeret er opløst. Hæld citronkernerne i en gasepose og bind posen til håndtaget. Lad det boblekoge til gelepunktet nås. Fyld geleen på varme, rene glas. |
|
Opskriften er vist 25496 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-09-05 21:36:45 Der kan f.ex. umuligt blive seks dl.saft... Kirsten bornich - 2013-09-10 11:53:11 Jeg går ud fra sukkeret skal i efter saften er siet ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne