Hvidvinsgele
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Indsendt : Red : |
|
|
Skræl citronen tyndt, pres saften af den. Læg husblasen i blød i koldt vand i 2-3 minutter. Klem vandet godt ud.
Giv vin, vand, den gule citronskal, citronsaft, sukker og husblas et opkog under omrøring.
Si blandingen, for eksempel gennem et kaffefilter.
Hæld geleen i serveringsskåler og sæt den køligt så geleen stivner.
Server hvidvinsgele med æggekrem.
|
|
Opskriften er vist 16018 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer I.V. - 2005-01-01 01:01:01 æggecreme kan erstattes med creme fraiche smagt til med vanillie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne