Jordbær gele
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Saften tilsættes under omrøring Gul Melatin. Opvarmes til kogepunktet og koges 1 minut. Sukkeret røres i. Geléen bringes hurtigt i kog under omrøring og koges 1 min. Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler. Når overfladen er faldet i ro, fjernes skummet. Geléen fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes dagen efter.
|
|
Opskriften er vist 27850 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer sabrina - 2012-03-25 19:10:51 Hejsa... Tips til en nem måde at lave gele på Man kan altså også bare bruge 1 spiseske kartoffelmel og 2 dl væske. (enten vand eller saftevand eller det smag man vil ha') Så skal man ligge det i gryden og piske det. Men det må IKKE koge. Det bliver efterhånden tykkere og når i synes at den er færdig så er den nok færdig... Mange hilsner fra Sabrina |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne